18 Şubat 2012 Cumartesi

NU'EST

Tanıtım yapayımdedim. Çıkışlarını beklediğim bir grup kendileri. Bu tanıtım bayadır yapmıştım ama bloga yüklemeye vakit bulamamıştım. İşte karşınıza NU'EST...


New East (NU'EST): N (New - Yeni), E (Established - Sabit), Style (Stil) ve Tempo kelimelerinin birleşmesiyle oluşan bir isimdir. Grup beş kişidir. Biz onları Pledis Boys ve After School Boys olarak tanıdık. Müzik endüstirisinde yeni bir stil yaratmak istemedktedirler. Grup üyeleri After School promo videosu ''Love Letter'' ve New Balance'ın reklamında oynamıştır. Grup tahmini olarak EXO ve B.A.P gruplatıyla aynı anda çıkış yapacak. Grup Avrupa'ya yakın bir stilde olacaktır.



Üyeler

JR (Junior Royal - Lider)


Gerçek İsim: Kim Jonghyun (김종현)
Doğum Tarihi: 8 Haziran 1995
Gruptaki Yeri: Lider, Rapçi, Dansçı
Boy: 176 cm
Kilo: 58 kg

Orange Caramel'in Bangkok City klibinde Lizzy'nin erkek arkadaşını oynamıştır. Ayrıca UEE'nin SokSokSok şarkısı için rap söylemiştir. After School Blue'nun Wonder Boy klibi ve performanslarında dansçı olarak bulunmuş, New Balance reklamında oynamıştır.



MIN HYUN


Gerçek ismi: Hwang Min Hyun (황민휸)
Doğum Yılı: 9 Ağustos 1994
Gruptaki Yeri: Ana Vokal
Boy: 183 cm
Kilo: 65 kg

After School Blue'nun Wonder Boy klibi ve performanslarında dansçı olmuştur. Orange Caramel Shanghai Romance klibinde oynamıştır. ( O zamandan beri göz hapsimde kendisi.) New Balance reklamında oynamıştır.

Aron / Aaron


Gerçek İsim: Aaron Kwak (아론콱)
Doğum Tarihi: 21 Mayıs 1993
Doğum Yeri: Los Angeles - Amerika
Boy: 175 cm
Kilo: 57 kg

Los Angeles'ta doğmuştur. After School Blue'nun Wonder Boy klibinde ve performanslarında dansçı olarak bulunmuştur.


BaekHo


Gerçek İsim: Gang Dong Ho (강동호)
Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1995
Boy: 178 cm
Kilo: 63 kg
Gruptaki Yeri: Ana Vokal

Üyeler arasında ''Gözleri Gülen Prens'' lakabıyla ünlüdür. After School'un Play Ur Love klibinde oynamıştır. Fanlar onu “Play Ur Love Boy'' olarak çağırmaya başlamıştır.



REN / LEN


Gerçek İsmi: Choi Min Ki (최민기)
Doğum Tarihi: 3 Kasım 1995
Boy: 179 cm
Kilo: 56
Gruptaki Yeri: Maknae, Dansçı

After School Blue'nun Wonder Boy klibi ve performanslarınde dansçı olmuştur. New Balance reklamında oynamıştır. Grubun Maknaesidir.


Eee bir iki video gerek.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder