25 Şubat 2012 Cumartesi

Şu KBS Olayı.



KBS'nin 'Entertantment Relay'inde,BIGBANG'in ani dönüşü tartışmaları ve geçen yılki olaylara uygun açıklamalar getirildi...

BIGBANG'in comebackiyle ilgili son haberler bir çok hararetli yorumuda beraberinde getirdi..Özellikle Daesung ve G-Dragon'un seyirci karşısına ilk kez çıkarak seyircilerden af dilemesi..

Healing Camp programında Daesung merhumun teyzesi ve abisiyle görüştüğünüü,ve onların kızgın olmadılarınıı söyleyipp kendisininn ileridee çalışmalarına devam etmesini söylediklerini belirtti..

Ama bu duruma ilişkin Entertaintment Relay'in çalışanları merhumun annesiyle bizzat görüşebilmişler ve bunun hakkında sorular yöneltmişler..Annenin yanıtı "O(Daesung) hiç gelmediki buralara(eve)..Cenazede bile yüzünü dahi gömedik."oldu ve Daesung cenaze günü görüntülenenlerden biriydi ama merhumun annesiyle görüşmemiş..

Buna bağlı olarak,bu gece ki bölümünn bir çok izleyeninin yorumu "Ne yani onları görmemişse?Bu onun suçu değildi ve isteyerek o adamı öldürmedi." şeklinde oldu..Ve uzlaşma parasına ilişkin aile "Hiç almadık.." dedi..Ailenin fakir bir çevrede zorlukla yaşaması,bu röportajla birliktee izleyenleride üzdü..

Bir yandan Daesung kazadan beraat etti ve dört ay sonrasında yeni bir dizi prodüksüyonu yayınlandı..G-Dragon marijuana olayından sonraa TV reklamlarının çekimlerinee devam etti..

Bazı tartışmalar olayların askıya alınması avantajına kavuştuklarıyla ilişki kurdu..

Şuanda Kore halkının %63.6'sı BIGBANG'in comebacki için erken olduğunu düşünmekte..

DİP NOT: İnternettee Kore özellikle Koreli VIPlerin açıklamaları ise şu yönde:BIGBANG'in KBS'nin hiç bir programına dahil olmaması vee yaklaşan comebackte dee KBS'ye çıkmaması olaylarınn bu yönde gelişmesi neden olmuş ayrıca KBS'nin deyim yerindeyse cephe almasınınn bir nedeninin dee ilk olarak SBS'nin programındaa çıkış yapmaları...Yorum sizlerin...Gerçi daha fazla yoruma gerek yok KBS'in programını izleyen seyircilerinn yorumları ve tepkileri gayet yerinde olmuş.."Ne yani onları görmemişse?Bu onun suçu değildi ve isteyerek o adamı öldürmedi."



Çeviri + Kaynak: http://www.facebook.com/BIGBANGVIPTURKISHOFFICIAL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder