31 Ağustos 2012 Cuma

That XX





 

G-Dragon yeni klibiyle geldi. One of a Kind gibi hareketli bir şarkı ve klipten sonra That XX gibi rahatlıcı bir şarkıyla hem de. Klipte GD'ye YG'nin yeni stajyerlerinden Jenny Kim (Ya da Jennie) eşlik ediyor. Şarkı +19 bazı bölümlerinde biiip sesi duyabilirsiniz. O biip sesi sadece ve sadece "Bastard" (Piç) kelimesi için konmuş. Galiba sansür bu kelimeden dolayı. Allah'ım sana geliyorum. :D   Şarkı acayip güzel. Dinlemeye doyamıyorum. Klipte ise gayet normal bir GD görüyorsunuz.



Bu arada şarkıyı sansürsüz olarak indirmek isteyenler: TIKLASIN
Fanlar hemen benzerlikleri bulamaya başladı. :D 


GD'nin giydiği ceket ve boğazlı T.O.P'nin Monster klibinde giydiklerine benziyor. İkisine de çok yakışmış. Şapkayı da takaymış tam olurdu. :P




Jenny ile GD'nin boyunlarında dövme görüyorsunuz. "Mine" yazıyor. GD'ninkide de "Yours" yazıyor. Woah diyip geçiyorum. :D

GD'nin de klibe özel dövmeleri var "Rock"  yazan gibi. Bence harika gözüküyorlar. O parmaktaki dövmelere hep hayranlıkla bakarım zaten.









Şarkı şu an all-kill yaptı. Her listede 1 numara. One of a Kind'dan daha çok sevildi. OOAK listede yoktu çünkü yeni yasaya uygun değildi. Bu yüzden listelere giremedi.
 

Ayrıca listelerde 1. olan ilk +19 uygulamalı şarkı oldu. Bu da GD farkı oluyor. 

Bu bakış :D   



Klipte Jenny ile GD öpüşecek deniliyordu önceden "Neyseki" öyle bir sahne olmadı. Bence sorun olmazdı ama bildiğiniz gibi sevgili Koreliler bu konuda çok titiz (?). +19 olan bir şarkının klibinde 16 yaşındaki bir kızın oynatılması bile tepki toplayacakken öpüşme sahnesi üstüne tuz, biber olurdu. Ama olmadı.
Jenny klipte çok güzel gözüküyordu. Zaten güzel kız yav. 

Şarkının Türkçe çevirisini de Yukinohana yaptı BURADAN okuyabilirsiniz.


Bu arada klip çıkmadan 20 dakşka öncesinde Twitter'da TT oldu ve yeni yeni listeden düştü.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder