4 Ocak 2013 Cuma

A Gentleman's Dignity: Biri centilmen mi dedi?




Bu diziyi izlemeyi uzun zamandır erteliyordum ve şu an pişmanım. :D Çok severek eğlenerek izledim. 4 tane çapkın ahjussimiz var elimizde ehehe. Resimdeki sıralamaya göre tanıtayım. 1.si Jeong Rok, Gangnam'ın en zengin kadınız Park Min Suk ile evlidir. Çapkın, şakacı biraz da patavatsız gibi birşey ama birinin aşık olduğunu hemen anlayan biridir. Ortamları yumuşatan tipimiz. 2.si Kim Do Jin kimi zaman havalı kimi zaman şeker davranan mimarımız. Keskin cevaplar verir, normal konuşma arasında soru sorarak senden cevap alır, tam bir flower man'dir. Seo Yi Soo yanındaki kadın oluyor kendileri Do Jin beyfendimiz Yi Soo'dan hoşlanır. Yi Soo bir lisede ahlak bilimi öğretmeni, Do Jin'in en yakın arkadaşlarından biri olan Im Tae San'dan hoşlanıyordu. Sıra 3. Im Tae San, Do Jin'in ortağı aynı zamanda. Yi Soo'nun ev arkadaşı olan Se Ra ile sevgililer. Kıskanç biri taşfırın erkeği denebilir. Beyzbol oynamayı sever. Ve sonuncu Choi Yoon bu dörtlü arasındaki en mantıklı, en dürüst (?) kişidir. Avukattır. Im Tae San'ın 24 yaşındaki kardeşi olan Im Mi A Ri ondan küçüklüğünden beri hoşlanmakta. Yoon'un karısı ise ölmüştür. 
Bir adet Colin'imiz ve bir adet de Dong Hyub'umuz bulunmakta. 
Colin 19 yaşında bir veledimiz. Oynayan kişi dikkatinizi çekmiştir. C.N.Blue'dan JongHyun oynuyor. Colin biyolojik babasını bulmak için Kore'ye gelip, Mi A Ri'den hoşlanacaktır. Gitar çalar şarkı da söyler zaten mis gibi sesi var. :D Zaten dizinin OSTleri arasında favorim onun seslendirdiği My Love olmuştu. Eğer şarkıyı dinlemek isterseniz Türkçe altyazılı olarak buradan izleyebilirsiniz.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7b6lbZuxZ1rwhxl3o1_500.jpg



DongHyub'a gelelim.
DongHyub Yi Soo'nun öğrencilerinden biridir. Aynı zamanda Yi Soo'yu sevmekte. Hafif serseri, hafif tatlı biri. :D Do Jin'e zorbalık yapmış ve Yi Soo ile Do Jin'in biraz yakınlaşmasını sağlamıştır. Daha sonra Colin ile de iyi bir arkadaş olacaklar. DongHyub rolünü ise Kim Woo Bin oynuyor.






Şimdi başlayalım konuya. :D Kim Do Jin bir gün kafede oturup camdan bakarken bir kadın görür. Kalbinde bir pırpırlanma olur. Sonra yine aynı kadınla acayip bir şansla karşılaşırlar. Kızın elbisesini söker yanlışlıkla. Sonra DongHyub ile atışınca gelen sorumlu öğtretmenin de o kadın olduğunu görür. İsmi Seo Yi Soo'dur. Böylece yakınlaşmaya başlarlar. Ama Yi Soo ise Do Jin'in yakın arkadaşı Tae San'ı sevmektedir. Bu çiftin sonu ne olur izleyin görün efenim.
Tae San, Yi Soo ile beyzbol izlemeye gelen Se Ra'yı beğenir ve Yi Soo'dan onunla buluşmak isteidğini anlatır. Tae San ve Se Ra çifti de böyle başlar. Se Ra ilk başta sadece öylesine sevgili de olsa ilerleyen zamanlarda Tae San'dan etkilenir.
Jeong Rok her gördüğü güzel kadına asılır. Şeker şeker harekeler yapıp ayartmaya çalışır. Aslında Park Min Suk ile evlidir. Min Suk ise Jeong Rok'un bu hallerinden bıkmış ve her seferinde boşanmaya çalışmıştır ama bizim dörtlü bir türlü bırakmamış onu caydırmıştır. Jeong Rok ve Min Suk'un düğünlerinde bile gelen kızlar Min Suk'tan küçük ve manken gibilermiş. :D Min Suk, Jeong Rok'tan büyüktür de.
Im Mi A Ri küçüklüğünden beri abisinin arkadaşı Yoon'u sevmektedir. Mi A Ri bir ara sonunda Kore'ye döndüğünde manken gibi bir kız olmuştur. Ama kişiliği ve aşkı hiç değişmemiş hala Yoon'un perşinde dolanmaktadır. "Yoon Oppa" demediği saniye yok denebilir o derece. :D Abisi Tae San bu sevgisine karşı çıkar. Onun Yoon ile arasında birşey olmasını istemez. Aslında Yoon da Mi A Ri'yi sevmeye başlamıştır. Acaba Tae San onlara izin verecek mi?
Colin'in annesi bu dörtlünün ilk aşkıdır. Ama bir gün onları bırakıp Kore'den ayrılır. Colin'in babası ise şu anki eşi değil bir Korelidir. Colin de babasını bulmaya gelir. Tahminine göre babası bu dörtlü içindedir. Acaba babası kim çıkacaktır?

Dizi %20 gibi bir reyting aldı. 2012 SBS Drama ödüllerinde 13, Grime ödüllerinde 1, 1. K- drama ödüllerinde 2, 5. Kore Drama ödüllerinde 1 ödül aldı. Bu ödüllere oyuncuların aldıkları dahil.

Dizide BIGBANG ile ilgili birkaç şey vardı. Yi Soo yanlış hatırlamıyorsam Love Dust söyledi, sonra dar pantolon giyen TaeSan'a Yoon "Sen G-Dragon musun böyle giyiniyorsun" dedi. Konuk oyuncu olarak gelen C.N.Blue'dan YongHwa'yı kıskanan Do Jin Blue'yu söyledi ve Yi Soo'nun eve gitmesini istemeyen Do Jin radyo kanallarına bakarken GD&TOP - Don't Go Home çalması gibi ehehe.

Şimdir resim ve giflerden sahne anlatımı ve mimik kavrama zamanı kya. :D

İlk sahnemiz pat diye gerçekleşen Do Jin'in gözlerindeki o bakışı görmemizi sağlayan banyo sahnesi:


Sahneye nasıl gelindiğini anlatmayacağım. :P Meraklanın diye. TaeSan eve gelince aceleden Do Jin banyo yapmaya hazırlanırken banyoya dalan Yi Soo onu soyunurken görür. Gerçi tam soyunma sayılmaz gömleğin düğmeleri açılmış o kadar. :D Sonra bizim Do Jin bunu kapıya doğru sıkıştırır ve içerideki TaeSan iler konuşur ve TaeSan'a "TaeSan seni seviyorum biliyorsun değil mi?" der ama Yi Soo'ya en alttaki karedeki gibi bakmaktadır bunu söylerken. O bakış gerçekten fena. :D

http://global.mnet.com/data/enews/News/2012080/26921699.jpg

Bu sahnede ise dörtlümüz tanışması anlatılıyor. Yoon'dan ayakkabılarını isteyen Jeong Rok, Sınıf liderini almaya gelen Im Tae San ve sınıf lideri olduğunu söyleyen Kim Do Jin. Bu dörtlü aralarında süren kavga sonucu 25 yıldan da fazla sürecek bir arkadaşlığa adım atmışlar.



Kore'de erkekler toplanınca ne konuşur? Tabii ki favori SNSD üyelerini. :D Bizim dörtlü de konuşurken kafeye birden SooYoung (Bir SNSD üyesi) gelir. Yoon hiç muhabbette aktif olmazken SooYoung'u görür görmez fırlarbizim ahjussiler şaşkın şaşkın kalır. :D Yoon SooYoung'dan imza ister ve favori üyesi olduğunu söyler hatta Gee dansı bile yapar. 



Yi Soo'nun bilgisayarı bozulur ee Do Jin de el atar tabii bu işe. Düzeltir ve açık kalan oturuma bakarken bu resmi görür. Ağzı açık kala kala inceler ama Yi soo içeriye girdiğinde ne yapacağını bilemez ve kapatmak yerine bilgisayarın üzerine kahve döker halbuki resim yine görünüyor. Yi Soo şok olur bu adam ne yapıyor diye. Kızar laptopa niye kahve döküyorsun der Do Jin resme baktığım için kımadığın mı der ve Yi Soo "Zaten bakılsın diye çekildim onu çekmek ne kadar zor" gibi birşey der. :D

Şaşkın wowlayan Do Jin                                  Şeker trip atan Do Jin    

                    


 Bu sahnede ise Colin ile Mi A Ri uçakta karşılaşırlar. Birbirlerini henüz tanımıyorlardır. Colin Secret Garden izler tam da sahnesidir ki. :D Mi A Ri ben bu sahneyei izlemedir diyip atlayınca beraber izlerler.

 

 Bu ne bu ne JongHyun-ah




 Do Jin'i güldürme çabaları


image
image
image



 Ve Gangnam Style:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8nhllpZrp1rsks8vo1_500.gif

Sizi seviyorum hoşçakalın.


 http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8rduhkym51r089nmo1_400.gif


                  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder